Lapsirikas-hanke aloittaa vapaaehtoistoiminnan koulutuksen Oulussa ja Raahen hyvinvointikuntayhtymän alueella.

Molemmissa kaupungeissa järjestetään koulutuksesta ja toiminnasta infotilaisuudet. Infossa esitellään hanketta ja sen kehittämistyötä, sekä kerrotaan valmennuksen sisällöstä.

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut voi ilmoittautua www.lapsirikas.fi -sivulla. Nettisivun etusivulla on paikka, josta pääsee ilmoittautumaan. Myös infotilaisuudessa voi ilmoittautua.

Oulun infotilaisuus järjestetään ke 7.9. klo 17.30 alkaen Auta Lasta ry:n Puuhala-tilassa, os. Mustasaarentie 7 (Hietasaari) 90510 Oulu.  Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Oulun koulutukset järjestää Vares verkosto ja sen järjestämät koulutuspäivä löytyvät  ;http://www.varesverkosto.fi/fi/etusivu/peruskoulutukset-ja-infot-/ . Lapsirikas-hankkeeseen osallistujia pyydetään kuitenkin ilmoittautumaan myös hankkeen nettisivun kautta, koska koulutuksissa on myös muiden toimijoiden vapaaehtoiskoulutettavia. Tiedustelu Anne-Maria Takkula p.0445628000

Raahen infotilaisuus järjestetään  ke 21.9 klo 17.30 Raahen kirjastossa, 2. kerroksen neuvotteluhuoneessa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tiedustelut Saana Savela p.0445628012. Raahen vapaaehtoisten koulutus järjestetään 14.-15.10. Raahen kirjastolla.

Share This