Järjestöjen ja yritysten työkokeilupaikat

< Takaisin

Lapsiperheiden arjen tukija,työkokeilu, Auta Lasta Ry/Lapsirakas-hanke 2016-2018

Lapsirikas-hanke tarjoaa työkokeilupaikkoja lapsiperheiden arjen tukijoina lapsirikkaissa perheissä ( +4 lasta) Oulun alueella. Työkokeilu on esim. pitkään lapsia kotona hoitaneen vanhemman mahdollisuus palata työelämään tai hakeutua opintoihin. Työssä voi tutustua verkostotyöhön hyvivointipalveluiden, koulujen,seurakunnan, järjestöjen ja vapaaehtoistoiminnan parissa.

Työkokeilussa toimitaan perheiden tarpeen mukaisesti. Se voi olla esim. arjen apua kotitöissä, asiointiapua vanhemmille, lapsen kuljettamisen mahdollistaminen harrastukseen tai henkilökohtaiseen aikaan. Perheet pyytävät apua suoraan tai avunpyyntö tulee toimijoilta.

Lapsirikas-hanke kehittää erityisesti useampilapsisten perheiden tarpeisiin sopivaa, helposti vastaanotettavaa, konkreettista arjen tukea. Apua tarjoavat koulutetut vapaaehtoiset ja tehtävään työllistetyt henkilöt. Toimintaa tukee Raha-automaattiyhdistys ja sitä hallinnoi lastensuojeluyhdistys Auta Lasta ry. Hanke pilotoidaan Oulun kaupungin ja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella vuosina 2016–2018.

 

Lisätietoja löytyy www.lapsirikas.fi

 

Auta Lasta ry/Lapsirikas-hanke 2016-2018

Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53 2.krs,90100 Oulu

Takkula Anne-Maria

p. 0445628000

anne-maria.takkula@autalasta.fi

 

 

 

 

http://www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/avoimet-tyokokeilupaikat

Share This