Lapsirikas-toiminta on hankeaikana 2016-2019 kehittänyt  yhteistyössä järjestötoimijoiden, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän, kuntien   ja seurakuntien kanssa  lapsiparkkitoimintaa Raahessa, Siikajoella ja Pyhäjoella. Toiminta on ollut jo kahden vuoden erittäin suosittua lapsiperheiden keskuudessa.

Lapsiparkit ovat taas käynnistymässä vuodelle 2020 lapsirikas-toiminnan saatua jatkorahoituksen. Lapsirikas-toiminta on ottanut perheiden ilmoittautumiset vastaan ja koordinoinut toimintaa.

Ensimmäisenä lapsiparkeista on käynnistymässä Pyhjoen alueen toiminta. Muiden alueiden toiminnasta informoidaan maaliskuun aikana.

Pyhäjoen alueen lapsiparkit toimivat Kivitaskun päiväkodissa 24,3. 7.4, 21.4, 5.5, 19.5.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot : lapsirikas@autalasta.fi tai p.044 562 8012. Viestiin tiedot : Lasten nimet ja ikä, vanhemman  puhelinnumero sekä muu tärkeä tieto hoitajille. Perheille ilmoitetaan tekstiviestillä pari päivää ennen lapsiparkkia ryhmään mahtumisesta.

Pyhäjoen lapsiparkkia toteuttaa yhteistyössä :

Pyhäjoen kunnan varhaiskasvastus ja vapaa-aikatoimi, SPR Pyhäjoen paikallisosasto, Pyhäjoen seurakunta, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä perhetyö, Auta Lasta ry/ Lapsirikas-toiminta.

 

 

Share This